Tegnap éjjel nagynénémet bevitték végre az ügyeletes belgyógyászatra, mert kiderült, hogy teljesen ki volt már száradva. Mint korábban már írtam, futott szegény egy pár kört, mire korházba került, mivel első körben nem fogadták. Akkor beteg szállító vitte, és valami gáz votl a lakcímkártyájával. Azt találták, hogy nem abba a körzetbe tartozik és mivel  nem tudák eldönteni melyik körzetbe tartozzon hazaküldték a betegszállítóval ellátás nélkül. Ez két napja volt.

Most fogadták, mivel közben elintéztük a lakcím kártyáját, amit már maga nem tudod volna elintézni. Hogy mi midnen nem kell ahhoz, hogy itt ellátásban részesítsenek?

Mindeközben az is kiderült, hogy ki volt ugorva a válla, amit eddig senki nem vett észre. Senki sem tudja, hogy mennyi ideje. Az bizonyos, hogy a legutóbbi korházi látogatása során már bizonyosan úgy volt. Azonban ezt egyetlen orvos sem vette észre.

Most épp azon tűnődöm, hogy vajon kinek szarabb – a mediterránon átkelő Szíriaiaknak, vagy egy önmagáról már gondoskodni nem tudó idős Magyarnak …

Kinek az élete?