Győzünk? Ugye most végre győzünk?

Egy világ fog összedölni benne, ha most nem győzünk! Olyan szar az élet, de ha a fiúk most győznek, minden egy kicsit szebbnek tűnik majd egy ideig.

Torka szakadtából üvőlt minden szitkozódást, ami csak az eszébe jut. Végre ki lehet élni évtizedek megaláztatásának fájdalmát és dühét. A fiúk helyette és érte harcolnak. Azok a fiúk!

Az emberek többségében nincsen tisztelet, nem csupán egy másik ember iránt, de önmaga iránt sem. Az, aki hajlandó ’a mert nincsen más’ leple alatt 7oo forintos órabérért dolgozni, vagy megpróbálni a gyerekét etetni, havi 8o.ooo-ből, annak ezek A PILANATOK az életben. Azok a pillanatok, amikor győztesnek érezheti magát a vesztesek világában.

Ha a fijúk, most berugják azt a gól, akkor örömmel telik meg a szive a mindennapok nyomasztó szomorúsága után. Végre egy pillanatra élőnek, lélegzőnek és nem csupán egy gépnek érzi magát. Hirtelen az élet egy ajándékká válik, amelyben lehetnek csodás pillanatok is. Például, amikor a fiúk berúgják azt a várva várt gólt.

Már az is egy csoda, hogy ott lehetünk, mert már vagy 4o éve nem jártunk a kiválasztottak között, nem hogy a nyertesek között. És, amikor bejutottunk könnyek görögtek végig megviselt arcán. Végre, a fiúk egy kis örömet csentek a életébe.

Végre.

Végre!